Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Καλή επιτυχία παιδιά! Ο Θεός να ευλογεί τους κόπους σας!

Στην Ιερά Πατριαρχιακή και Σταυροπηγιακή Μονή του Αγίου Γεωργίου Βασσών, στην Κάρπαθο, τελέσθηκε το Σάββατο 12 Μαϊου 2012 Θεία Λειτουργία, στην οποία προσήλθαν και τα παιδιά που αυτές τις μέρες θα ριχτούν στον αγώνα των εξετάσεων, οι γονείς και οι καθηγητές τους.


Τη Θεία Λετουργία τέλεσε ο Ηγούμενος της Μονής Αρχιμ. π.Καλλίνικος και ο Ιεροδιάκονος π.Αμβρόσιος Μαναρουλάς, ο οποίος μάλιστα φέτος είναι και υποψήφιος για τη Θεολογική Σχολή. Έψαλε ο Θεολόγος Καθηγητής του Γυμνασίου και Λυκείου Απερίου κ.Γεώργιος Καμπάς και ομάδα κυριών. Συμπροσευχήθηκαν μαζί μας ο π.Έπαρχος Καρπάθου και Επίτιμος Διδάσκαλος κ.Ιωάννης Καρίκης, η Διευθύντρια του Δημ.Σχολείου Απερίου κ.Ρηγοπούλα Βασιλαράκη, αρκετοί Καθηγητές των παιδιών από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του νησιού μας και οι γονείς τους.



 Ο π.Καλλίνικος μετέφερε τις ευλογίες και τις ευχές τόσο της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού μας Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίου όσο και του Σεβ. Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου κ.Αμβροσίου για να ευλογήσει ο Θεός τους κόπους των παιδιών, τους υπενθύμισε ότι είναι πολύ ωραίο να έχεις σκοπό στη ζωή και να τον παλεύεις και τους ευχήθηκε να έχουν πάντα τη δυνατότητα να έχουν επιλογές στη ζωή τους, να τις υπερασπίζονται και πάντα να βάζουν νέους, ανώτερους στόχους.


Μετά έβγαλαν όλοι μαζί τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες, χωριστά οι τελειόφοιτοι μαθητές της Γ΄ Λυκείου. Ακολούθησε κέρασμα στο προαύλιο της Μονής και η διανομή των φακέλων με το απαραίτητο στυλό, εποικοδομητικά βιβλία και διάφορες "ευλογίες" από τη Μητρόπολη και τη Μονή μας.


Αρχιμ. Καλλίνικος









Από τη Θεία Λειτουργία








Δεν υπάρχουν σχόλια: