Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Δέηση για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου της Καρπάθου!

Τα παιδιά της Γ΄Λυκείου εκκλησιάστηκαν χθες, Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Γεωργίου Βασσών Καρπάθου. Συμμετείχαν στον Εσπερινό και την Παράκληση, που κάθε Δευτέρα τελείται στη Μονή, ενώ έγινε ειδική δέηση για να πάρουν ενίσχυση, βοήθεια και φωτισμό για τη δύσκολη περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων, που αρχίζουν σε λίγο.

Ο Ηγούμενος π.Καλλίνικος μετέφερε στους φερέλπιδες νέους και τις νέες μας τις ευχές του Οικουμενικού μας Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου κ.Αμβροσίου. Όλοι μαζί ενώσαμε τις προσευχές μας, καθώς και η Λυκειάρχης Απερίου κ.Βασιλεία Γεργατσούλη, οι καθηγητές και οι καθηγήτριες των παιδιών που παραβρέθηκαν, οι γονείς και οι λοιποί προσκυνητές της Μονής... για να πραγματοποιηθεῖ "τό δώρημα πρός τό συμφέρον τῆς αἰτήσεως"!


Καλή επιτυχία, παιδιά! Είθε ο Θεός να ευλογήσει πλούσια τους κόπους σας! Να χαρείτε τα όνειρά σας! Ευχαριστούμε και για το ότι, παρά τις δύσκολες συνθήκες και την απομόνωση, λόγῳ της πανδημίας, βρεθήκατε απόψε μαζί σας! Ο Άγιος Γεώργιος ας είναι πάντοτε πρεσβευτής σας!























Δεν υπάρχουν σχόλια: