Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

"Ἁνίχνευση καρδίας": Ὁμιλία ἀπό τόν Ἀρχιμ. π.Ἀχίλλιο Τσούτσουρα

Τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014. αμέσως μετά το Μεγάλο Απόδειπνο, μίλησε στην Τράπεζα της Μονής μας ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Αχίλλιος Τσούτσουρας, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα:   "Ανίχνευση καρδίας".
Ο π.Αχίλλιος αναφέρθηκε εμπεριστατωμένα, με βάση τη διδασκαλία της Αγίας Γραφής και των Αγίων Πατέρων στην καρδιά, ως κέντρο της πνευματικής ζωής. Παραβρέθηκαν ο Ιεροδιάκονος π.Αμβρόσιος Μαναρουλάς, εκπροσωπών τον Σεβ. Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου κ.Αμβρόσιο, ο Ιερομόναχος π.Αθανάσιος Γκότσης, ο Πρόεδρος της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" Απερίου κ.Πάρης Χριστοδούλου, ο Διευθυντής του 1ου Δημ.Σχολ. κ.Γεώργιος Μάρκου και άλλοι.
Το βιογραφικό του ομιλητή παρουσίασε ο κ.Κωνσταντίνος Τσιουμπέκας, Θεολόγος και Μετεωρολόγος του Αεροπορικού Αποσπάσματος Καρπάθου. Τον π.Αχίλλιο συνόδευαν ο Πανοσ. Αρχιμ. π.Θεόφιλος Βασιλάτος και ο κ.Ιωάννης Μπουλασίκης. Πριν την ομιλία ο Πανοσ.π.Αχίλλιος και  η συνοδεία του έγιναν δεκτοί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου κ.Αμβρόσιο, τους οποίους συνόδευε και ο εκ Λαρίσης καταγόμενος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου κ.Θεόδωρος Γεωργούλης.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: